Το πρώτο ηλεκτρονικό μπασκετικό περιοδικό με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Παράθυρο μετεγγραφών ως 26/1

PDFΕκτύπωσηE-mail

"ΠΑΝΟΣ ΖΑΧΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ" - 2016-17


Share


 

Νέο μετεγγραφικό παράθυρο άνοιξε για τη λίγκα με τους διοργανωτές να ανταποκρίνονται στα αιτήματα πολλών ομάδων που χτυπήθηκαν από τραυματισμούς, με τη μετεγγραφική περίοδο του Πάσχα να μεταφέρεται στον Γενάρη. Αναλυτικά:


«Ανταποκρινόμενοι σε αιτήματα πολλών ομάδων που έχουν πληγεί από τραυματισμούς δίνεται η δυνατότητα στις ομάδες και των 4 κατηγοριών (Α1, Dynamic League, Challenge League, Championship) να κάνουν 2 μετεγγραφές ακόμα για να συμπληρώσουν τα ρόστερ τους.

Υπενθυμίζεται ότι βάσει προκήρυξης κάθε ομάδα πρέπει να έχει ως 2 παίκτες Δ ΕΣΚΑ/ΝΑ, αλλά και ότι κάθε ρόστερ μπορεί να αριθμεί μάξιμουμ 25 παίκτες. Αν κάποια ομάδα έχει ήδη 25 παίκτες δηλωμένους στο ρόστερ της πρέπει να προβεί σε αντικατάσταση για να προσθέσει νέους. Οι ομάδες έχουν δικαίωμα να πάρουν και παίκτες που αγωνίζονταν σε ομάδες που αποχώρησαν από τη λίγκα.

Οι νέοι παίκτες πρέπει να δηλωθούν στο rosters@gmx.com αυστηρά ως το βράδυ της Πέμπτης 26/1. Οι νέοι παίκτες έχουν άμεσα δικαίωμα συμμετοχής, εφόσον προσκομίσουν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά στη γραμματεία πριν τον αγώνα (φωτοτυπία ταυτότητας, φωτογραφία, υπεύθυνη δήλωση).»


blog comments powered by Disqus

Share